Jeg forstårOK

Gulvafslibning i Trekantområdet

Thrysøe Gulvservice er eksperter i gulve og løser alle gulvafslibningsopgaver. Vi har mange års erfaring fra branchen og løser både opgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi udfører især projekter inden for gulvafslibning i Vejle, Fredericia, Middelfart, Christiansfeld - ja, i hele Trekantområdet, samt Aarhus og Skanderborg. Har du en større opgave, men bor uden for vores normale område, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe alligevel.

Hør mere om vores service på telefon 29 21 25 87 - eller udfyld kontaktformularen herunder.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vælg Thrysøe Gulvservice fordi:

  • Vi leverer altid kvalitetsløsninger
  • Vi er meget konkurrencedygtige på prisen
  • Vi løser alle gulvafslibningsopgaver
  • Vi overholder aftaler og leveringstider
  • Vi leverer et stykke arbejde, der lever op til dine forventninger

Type af efterbehandlinger

Efter at gulvet er blevet slebet, skal der vælges en efterbehandling, og her er der mange muligheder. Vi plejer at sige, at gulvet er husets største møbel. Derfor har det en enorm indflydelse på rummets samlede udtryk, hvordan gulvet fremtræder. Og der er kæmpe forskel på et lakeret gulv og et ludbehandlet gulv - både hvad angår udseende, men ligeledes i forhold til durabilitet, slidstyrke og rengøringsvenlighed.

Eksempler på forskellige efterbehandlinger:

  • Lud
  • Ludvoks
  • Lak
  • Olie
  • Sæbe

Fuld tilfredshed

Det ligger os meget på sinde, at du står tilbage med det ønskede resultat, når vi forlader opgaven. Derfor står vi altid til rådighed, hvis du mod forventning skulle finde noget, der giver anledning til utilfredshed eller blot spørgsmål. Din positive oplevelse som kunde er jo vores vigtigste markedsføring, hvorfor vi altid gør vores yderste for at ramme plet.

Få et uforpligtende tilbud på en ny gulvafslibning

Kontakt Thrysøe Gulvservice i dag og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Middelfart, Vejle, Christiansfeld, Fredericia - eller i resten af det sydlige Østjylland. Ring til os på telefon 29 21 25 87 - eller udfyld formularen her på siden.

Rasmus Thrysøe

Thrysøe Gulvservice er et alsidigt gulvfirma, der altid yder et solidt håndværk til den aftalte tid. Vi giver grundig rådgivning, så du vælger den optimale løsning til dit behov. Gulvbehandling, lægning af nyt gulv eller afslibning af trapper, vindueskarme m.v.

Telefontider:
Alle hverdage 7:00 - 16:00

Vi dækker trekantsområdet